Un mes després d’haver superat els dos milions de viatges a Trambaix, concretament 2.025.644, un 11’87 % més que el març de 2019, el tramvia de Barcelona ha batut un nou rècord, el de validacions en un dia.

El passat  27 d’abril es van registrar a Trambaix 83.715 viatges, 338 més que els registrats en l’anterior jornada amb més validacions fins el moment, la del 29 de novembre de 2019.

Amb aquestes xifres es consolida la tendència a l’alça dels darrers mesos, que ja supera les dades prepandèmiques. Les validacions del primer trimestre de 2023 augmenten a les dues xarxes de TRAM: a Trambaix un 65’59 % respecte l’any 2022 i un 2’36 % comparat amb l’any 2019.

L’èxit de l’ús del tramvia qüestiona els posicionaments contraris a la connexió de les dues línies per la Diagonal de Barcelona que ja s’està realitzant (a la fotografia), desmuntant l’oposició del candidat de Junts a l’Ajuntament de la capital, Xavier Trias, i les reticències de Jaume Collboni, candidat socialista, que ha amenaçat en retardar la unió dels dos tramvies. La connexió per la Diagonal suposarà un increment encara més important de la utilització d’aquest mitjà de transport i facilitarà l’accés a una part de Barcelona als ciutadans i ciutadanes del Baix Llobregat.

Font: TRAM

Fotografia: ATM

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here