El Llevant-Les Planes va aconseguir aquest dissabte, 13 d’abril, una decisiva victòria a Sant Joan Despí contra la Reial Societat per 1 gol a 0.  Les jugadores, que tenien un gran repte davant la seva afició, van realitzar un dels millors partits de la temporada.  El triomf ha evitat que l’equip hagués d’estar pendent d’altres resultats i d’haver d’esperar a l’ultima jornada.

En el minut 62, Irina va marcar el gol decisiu. La mateixa Irina havia declarat fa dos dies: “Volem la permanència contra la Reial” i ella mateixa es va encarregar de certificar-la. Al final del partit les jugadores i el cos tècnic van celebrar la proesa que suposa per un equip modest com el Llevant-Les Planes assegurar-se la permanència a la primera divisió estatal del futbol femení (a la fotografia).

Font i fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here