Els usuaris i usuàries de Rodalies que pateixen les continues anomalies del servei, accentuades ara amb la darrera avaria a Gavà, no s’han de sentir gaire reconfortats per les declaracions del primer secretari del PSC, Salvador Illa, sobre el tema.  Segurament cansat de les preguntes dels periodistes sobre el caos a RENFE, Illa va instar Catalunya “a deixar la cultura de la queixa” i passar a “la cultura del treball”, en el marc d’una acte del PSC “Amb Europa, els municipis en marxa”, al costat del candidat a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni.

Illa en un altre acte celebrat a Sant Adrià del Besós aquest passat dilluns, 15 de maig, va anar encara més lluny tot afirmant : “Només els mandrosos es queixen; els dirigents treballen”. El dirigent socialista va instar a candidats i líders d’altres formacions polítiques a abandonar la “queixa permanent” i va afirmar que la situació a Rodalies ha de deixar de ser “objecte de confrontació electoral”. Sobre els incidents a la xarxa ferroviària, Illa es va limitar a dir que Rodalies “té espai de millora”. Aquests dies les queixes de les persones que es veuen afectades per les alteracions del servei continuen produint-se.

Des de Sant Feliu de Llobregat (a la fotografia), el dissabte, 13 de maig, Salvador Illa havia fet una afirmació que en el context de la crisi de Rodalies pot semblar un lapsus freudià: va assegurar que només la candidata socialista Lourdes Borrell “pot posar, novament, Sant Feliu en marxa”

Fonts: CCMA, La Vanguardia i PSC- Baix Llobregat

Fotografia: PSC-Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here