Aquest proper cap de setmana, del 19 al 22 de maig, Sant Boi de Llobregat celebra la seva Festa Major. La ciutat tornarà a viure la seva gran festa de l’any amb més d’una cinquantena de propostes per a tots els públics.

Els gran concerts musicals conviuran amb activitats de cultura popular, espectacles de participació comunitària i actuacions d’artistes i grups de la ciutat, que faran de la Festa Major un aparador privilegiat del talent local.

Destaquen, i molt, els concerts programats que seran gratuïts: Camela i Loquillo, al carrer Baldiri Aleu, i Fuel Fandango i Doctor Prats (a la fotografia), a la plaça de l’Agricultura. La programació musical també inclou un tribut a Rafaella Carrà, la gran icona del pop italià, un concert de d’Hotel Cochambre per ballar, cantar i riure, l’actuació de la baixllobregatina Itziar Castro amb el seu espectable “Con el corazón por delante” i “Los 40 on tour”.

L’Àliga ,el Bestiari i la cultura popular ompliran el diumenge per la tarda la plaça de l’Ajuntament, on haurà començat la Festa amb el Pregó, protagonitzat per equips de l’esport femení, el divendres a les 7 de la tarda.

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Fotografia: Doctor Prats

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here