L’Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (ASEAN) ha atorgat el Premi Estratègia NAOS (Nutrició, Activitat Física i prevenció de l’Obesitat) a la promoció d’una alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari a l’exposició “Menja. Actua. Impacta” (a la fotografia) de Fundesplai i el programa educatiu que l’acompanya.

El Premi reconeix la tasca que esta desenvolupant Fundesplai per promoure l’alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari. Aquest guardó se suma als altres tres que l’exposició ha rebut des de la seva inauguració: el del Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans (CCNIEC), el Premi de Promoció de la Salut i Alimentació Saludable en l’àmbit comunitari del Departament de Salut de la Generalitat, i el Premi Responsabilitat Gastronòmica en la categoria d’Iniciativa Responsable de la comunitat, atorgat per Slow Food Barcelona.

L’exposició “Menja. Actua. Impacta”  ocupa 1.500 metres quadrats a la seu de Fundesplai, al carrer Riu Anoia, 42-54, al Prat de Llobregat, i aborda d’una manera innovadora el fet que el què mengem pot contribuir a transformar els sistemes alimentaris i fer un planeta més sostenible.

Font: Fundesplai

Fotografia: AMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here