Les treballadores de les escoles bressol municipals de Sant Andreu de la Barca (Casa Pedemonte, El Trenet i El Cavallet) demanen a l’Ajuntament, que presideix l’alcaldessa socialista Ana Alba, que accepti obrir negociacions amb la intenció d’aconseguir una millora salarial que tingui en compte la pujada de l’IPC dels últims anys. També demanen la reconsideració sobre la dotació de personal educador específic per atendre i acompanyar els infants amb necessitats específiques individuals.

Només fa un any que aquestes tres escoles bressol van sortir a licitació amb uns plecs de condicions que proposaven diverses millores. Ara, el contracte de licitació actual no serà renovat i des de l’Ajuntament es proposa una nova licitació, que pot posar en qüestió la figura de les vetlladores. Les treballadores de les tres escoles bressol de Sant Andreu cobren uns dels sous més baixos de la comarca.

Per tots aquests motius, les treballadores de les escoles bressol, amb el suport de tota la comunitat educativa, han fet públic que l’Ajuntament no es vol asseure’s a parlar de les  millores de les condicions laborals actuals. Davant aquesta posició han convocat una primera concentració davant l’Ajuntament (a la fotografia) el proper dijous, 25 de maig, i no descarten convocar una vaga si la negativa de l’equip de govern municipal a negociar continua.

Font: CCOO Baix Llobregat

Fotografia: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here