Sant Climent de Llobregat celebra la seva 47a Exposició de Cireres (a la fotografia) aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, 20 i 21 de maig.

Sant Ciment té programades més de cinquanta activitats, en motiu de la seva famosa Exposició de Cireres, una celebració amb una llarga història al Baix Llobregat. Desprès de les restriccions imposades per la pandèmia en les edicions anteriors, aquest esdeveniment recupera el seu format habitual sense cap limitació.

Desprès del Correfoc de les Cireres de divendres, durant tot el cap de setmana hi ha prevista una gran presència de la cultura popular amb el Ball de Gitanes, el Ball de Bastons, els gegants i la representació de la Llegenda del cirerer. També les entitats locals s’han sumat a la festa organitzat diverses activitats.

Aquest dissabte, a les 11 del matí s’inaugura a la Biblioteca Ca l’Altisent, la 47a Exposició de Cireres, que constitueix el nucli central de les festes.  L’exposició estarà oberta aquest dissabte d’11 a 21 hores, i diumenge des de les 10 del matí fins les 9 de la nit. El Mercat de Pagès de cireres funciona tots els diumenges de maig pel matí a la Plaça de la Vila.

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Climent de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here