Sota el títol “Jo no venc alcohol a menors” (a la fotografia), l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló ha iniciat una campanya de conscienciació dirigida als establiments del municipi per tal de prevenir la venda d’alcohol a menors.

La Policia Local visita els comerços del poble i els hi fa entrega d’un cartell amb la frase que és el fil conductor de la iniciativa.

La campanya s’emmarca en el programa Santa Coloma de Cervelló Sana i Saludable. Té com a objectiu conscienciar dels efectes negatius que produeix l’alcohol en el desenvolupament físic i cognitiu dels i les adolescents, i implicar les persones titulars dels establiments en la cura de la salut dels joves, així com recordar la normativa vigent referent a la venda d’alcohol a menors.

Font i fotografia: Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here