Solidança, l’entitat amb una forta implantacio al Baix Llobregat, amb centres de producció a Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, ha obert al públic la seva nova botiga en línia “Circular” (www.circularsecondhand.org) (a la fotografia) enfocada a la venda de productes vintage de segona mà de Solidança/ Roba Amiga, mantenint el valor social i ambiental que promou l’entitat.

Solidança s’endinsa en el món digital amb la voluntat de fer el seus productes més accessibles i per facilitar l’accés als avantatges de la moda circular. El web de Solidança ofereix una selecció de les peces més exclusives de Solidança/ Roba Amiga, amb diferents opcions d’enviaments i recollides, tant a domicili com a botigues físiques.

Font i fotografia: Solidança

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here