El Baix Llobregat forma part de la regió metropolitana de Barcelona, encara que alguns municipis pertanyin a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i d’altres no. És important estudiar la realitat metropolitana, que ens condiciona com a comarca, des d’una perspectiva acadèmica. Per aquest motiu és positiu que l’Institut Metròpoli ( fins fa poc Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona) imparteixi el Màster Metròpoli d’Estudis Urbans i Metropolitans ( a la fotografia).

El màster ofereix un nou enfocament de les dinàmiques i les polítiques més enllà de l’àmbit local i institucional tradicionals. Incorpora un programa molt articulat i connectat a l’entorn, a més d’innovador, atès que aborda des d’un punt de vista interdisciplinari la realitat metropolitana com a focus transversal de coneixement.

Aquest Màster, propi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i de l’Institut Metròpoli, està dirigit pel professor Ricard Gomà, i consta de 60 crèdits que es realitzen al llarg de dos semestres , cadascun de 30 crèdits. Es desenvoluparà des del mes d’octubre fins el juny de 2024, en horari intensiu.

Font i fotografia: Institut Metròpoli

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here