Cervelló acollirà entre el dimecres, 31 de maig, i el diumenge, 4 de juny, la 6a edició del Festival de Cinema Natura, que tindrà lloc al Centre Cívic l’Ateneu.

El festival té com a protagonista absoluta la natura que ens envolta i enguany té per lema “Aire de cine” (a la fotografia). El festival ha estat guardonat amb el Segell Biosphere, que certifica la seva tasca per la sostenibilitat. Està obert a tota la població de forma gratuïta.

El dimecres s’inaugura la mostra de fotografies presentades al concurs sobre el cel de Cervelló. El mateix dia hi haurà una sessió infantil amb la projecció de la pel·lícula “El meu veí Totoro” i xocolatada per a tothom.

L’1 de juny es podran veure els curts de Cervelló presentats al concurs i els curts d’animació. Durant els tres dies següents es projectaran els curts documentals i els d’animació produïts arreu del món.

El darrer dia, el diumenge, 4 de juny, s’ha programat una caminada des de l’aire. Per la tarda se celebrarà la Gala de lliurament de premis, es projectarà la reconeguda pel·lícula “Suro”, de Mikel Gurrea, i es tancarà aquesta edició amb el còctel de comiat.

El Festival compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de Segle Nou, Gaudim Cervelló i el grup de teatre La Calaixera.

Font i fotografia: Ajuntament de Cervelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here