La seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, al carrer Estelí, 10, de Sant Feliu de Llobregat, acollirà el divendres, 2 de juny, i el dissabte, 3 de juny, la Vuitena Jornada de Paisatges Contemporanis del Baix Llobregat (a la fotografia). En aquesta ocasió està dedicada a la “Natura, Agricultura i Alimentació”.

La Jornada vol ser un espai de trobada que proporcioni coneixements, faciliti el debat i l’intercanvi de visions diferents i sigui útil davant la presa de decisions per al futur de la comarca en matèria de producció agrícola i protecció de la diversitat.

La trobada d’enguany aplega un llistat més que remarcable de ponents. El divendres, a partir de les 6 de la tarda, Gemma Tribó, del CECBLL, i Sònia Callau, de la Diputació de Barcelona parlaran sobre agricultura.

I dissabte, des de les 10 de matí, la Montse Lligadas, de la Unió de Pagesos, Anna Pallí, de l’Institut de Recerques i Tecnologia Alimentàries, Gisela Varias, de Terra Pagesa, i Joan Marull (UAB), faran aportacions sobre Proveïment Alimentari.

Finalment, parlaran sobre les Eines  per a la Protecció del Territori, Josep M. Carrera, de DEPANA, Rafael Bellido, del CECCBLL, Helena Perxacs, del Parc Agrari del Baix Llobregat, M. José Albaladejo, del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, i el professor de la UB, Narcís Prat.

Un cartell de luxe per tractar sobre una qüestió fonamental per al Baix Llobregat.

La jornada està organitzada pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat amb la col·laboració de la Unió de Pagesos i el suport del Consell Comarcal, l’AMB, el Departament de Cultura de la Generalitat i diversos ajuntaments de la comarca.

Font i fotografia: CECBLL

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here