Les regidories d’Educació dels Ajuntaments de Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló han fet arribar als Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat la demanda de mantenir obert el tercer grup de primer d’ESO a l’Institut Can Margarit ( a la fotografia) realitzada pel Consell Escolar Municipal. També han demanat una reunió amb el seu director per analitzar la situació.

El passat dilluns 22 de maig, el Consell Escolar Municipal de Corbera de Llobregat es va reunir per parlar de la situació generada pels canvis en l’oferta de grups pel curs 2023-2024. Es va acordar fer arribar als Serveis Territorials del Departament d’Educació un escrit plantejant el rebuig a la manera com el Departament ha resolt la modificació de la distribució de grups.

El Consell Escolar sol·licita que es repensi l’oferta de sis grups a 1r d’ESO i se’n faci una oferta del setè a l’INS Can Margarit atès que la reducció de recursos atempta contra els drets de l’alumnat a una educció equitativa i de qualitat, que atengui les seves necessitats acadèmiques, emocionals i personals; i perjudica el centre pel que fa a la gestió de professorat i la manca de recursos. El Consell demana que es redueixin les ràtios a primer d’ESO.

També reclamen que es tinguin en compte les vies de participació i que les decisions siguin acordades amb la comunitat educativa, així com que es respecti la feina dels professionals del territori ( Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló)

Font: Ajuntament de la Palma de Cervelló

Fotografia: Ajuntament de Corbera de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here