Aquest dijous, 1 de juny, a tres quarts de 6 de la tarda, està convocada una manifestació (a la fotografia) davant els Servies Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, al carrer de Laureà Miró, 328, a Sant Feliu de Llobregat.

El motiu de la mobilització és que el Departament d’Educació està plantejant el tancament d’un grup d’I3 a l’Escola Suris, al barri de la Fontsanta-Fatjó de Cornellà de Llobregat pel curs 2023-2024.

El Departament ha proposat, en canvi, la reobertura d’un grup d’I3 a un altre col·legi de Cornellà amb pitjors dades de preinscripció.

El Consell Escolar i l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) s’han adreçat al Departament, fins i tot enviant un burofax al conseller. Les respostes rebudes han estat escasses, i en cap justifiquen el tancament de l’I3 a l’escola Suris.

CCOO i les famílies afectades consideren que el procés de tancament de la segona línia d’I3 a la Suris “s’ha desenvolupat de manera deficient, arbitrària, discriminatòria i injusta”. L’AFA està valorant iniciar accions judicials contra el Departament d’Educació de la Generalitat.

Font i fotografia: CCOO- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here