Després de Sant Climent de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló, i els mateixos dies que Torrelles, el Papiol, a l’altra banda del Llobregat, celebra la seva 41a Festa de la Cirera i la Gastronomia (a la fotografia).

Durant el dissabte i el diumenge, 3 i 4 de juny, el Papiol viurà intensament la Festa de la Cirera, que vol retre homenatge a la vida i a la terra. La Festa va néixer el 1933, un any molt pròsper per a la pagesia local.

Aquest dijous es va presentar el llibre “Las superació de la crisi agrària de finals del segle XIX al Baix Llobregat “ de la historiadora de Molins de Rei, Gemma Tribó, del CECBLL.

El dissabte, a dos quarts de 12 s’inaugura la Festa de la Cirera, al recinte firal. A continuació hi haurà el Tast de Vins, un vermut musical, un recorregut guiat amb visita al Castell, sardanes i música en directe.

El diumenge començarà amb l’esmorzar de pagesos i continuarà amb activitats infantils, castellers, cançons tradicionals catalanes i occitanes medievals i la Timbalada.

L’Exposició de Cireres es podrà visitar al Castell, el dissabte de dos quarts de 12 a les 2, i de les 5 a les 9 del vespre, i el diumenge, de dos quarts de 12 a les 2 i de les 5 fins les 8. Es podran comprar cireres a la parada de l’Associació de Pagesos.

Font: Ajuntament del Papiol

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here