La Festa Major de Cornellà de Llobregat és la cita lúdica més important de l’any a la ciutat. Se celebra coincidit amb la festivitat del Corpus. Després d’uns dies d’activitats prèvies, que inclouen aquest cap de setmana la XXVIII Trobada de Gegants i la Marató de Rock,  la Festa Major del Corpus comença el proper dijous, 8 de juny, i s’allargarà fins el diumenge 11 de juny. Aquest dies estaran farcits de música, de cites culturals i familiars i sobretot de moltes activitats al carrer, gratuïtes, i a tots els barris.

Entre les activitats s’hi troben, el mateix 8 de juny, el Ball Cerimonial de l’Àliga de Cornellà i el Pregó de José Manuel Serrano, Pepo Vinueza, Fernando Olaya i Maite Cidre, persones amb discapacitat auditiva.

I entre les actuacions musicals destaquen el concert d’Enol, el 9 de juny, a la Plaça de Catalunya, el de La Fúmiga, la mateixa nit, el del mític grup Celtas Cortos, la nit del 10 a l’11 de juny, i el Concert Final de Corpus, el diumenge 11, amb “Los 40 Pop Cornellà 2023”, que inclou les actuacions del cantant santfeliuenc que està vivint moments de gran èxit, Nil Moliner (a la fotografia), i també la del pratenc Alfred García, entre d’altres.

Font i fotografia: Ajuntament de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here