Coincidint amb la celebració de la Segona Pasqua, els ajuntaments de Castelldefels i de Begues, organitzen conjuntament l’Aplec de Bruguers (a la fotografia), aquest diumenge 4 de juny.

Es tracta d’una trobada de grups, associacions i entitats de cultura popular catalana d’ambdós municipis. Tindrà lloc a partir de les 9 del matí a l’Ermita de Bruguers, a mig camí de Gavà i Begues.

Després de la missa solemne, la Coral Montau de Begues i les corals Marinada, Germanor i Margalló de Castelldefels coprotagonitzaran un concert de cant coral.

A les 11 hi haurà danses, balls tradicionals, i actuació castellera. A partir d’un quart de 3 tindrà lloc un dinar popular per a les persones participants a l’Aplec, davant l’ermita.

Dilluns de la Pasqua Granada , Aplec de la Salut a Sant Feliu

La 27a edició de l’Aplec de la Salut, a Sant Feliu de Llobregat, es celebrarà el dilluns de Pasqua Granada, 5 de juny, a l’Ermita de la Salut. Està organitzat per l’Associació Calaix de Sastre i aplegarà actuacions de folklore català, actes religiosos, sardanes i la tradicional rifa del xai. El pregó anirà a càrrec de Núria Mercobal. Aquest aplec, de llarga tradició, es va celebrar fins els anys seixanta, i posteriorment va ser recuperat.

Fonts: Ajuntaments de Castelldefels i de Begues i Associació Calaix de Sastre

Fotografia: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here