L’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, ubicat a Sant Feliu de Llobregat, celebra la Setmana Internacional dels Arxius 2023 ( a la fotografia) des d’aquest dilluns, dia 5, fins el diumenge 11 de juny.

El dijous, 8 de juny, i el divendres, dia 9, hi haurà jornada de portes obertes i visites comentades. També es podrà fer una visita virtual a l’Arxiu amb molts continguts sobre els seus fons, funcions i activitats. Aquests continguts es veuran a la pagina web de la Xarxa d’Arxius Comarcals de Catalunya ( XAC) el mateix Dia Internacional dels Arxius, el 9 de juny.

D’entre les activitats organitzades destaca la xerrada del dimarts 6 de juny , a les 7 de la tarda a càrrec de Montse Surribas Condeminas: “Desvelant misteris familiars amb cerques genealògiques. La veritat d’una dona”.

I el dijous dia 8, a les 7 de la tarda “Ens acomiadem de l’estació en una nova dimensió”, amb motiu de la donació de Lluís Miquel Tuells de 100 plaques estereoscòpiques de Sant Feliu de Llobregat de principis del segle XX a l’Arxiu Comarcal.

Font i fotografia: Arxiu Comarcal del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here