La Fundació CRAM va alliberar aquest diumenge, 4 de juny, a la platja del Prat de Llobregat quatre tortugues marines (a la fotografia) tractades al Centre de Recuperació d’Animals Marins.

El retorn al mar d’aquets quelonis en perill d’extinció va donar lloc a una gran festa que va aplegar unes dues mil persones, entre elles molts nens i nenes, que també van poder gaudir de tallers i espectacles relacionats amb la conservació marina.

Les tortugues babaues alliberades tenen entre 10 i 35 anys i van ser capturades per pescadors d’arrossegament. La més vella pesa 29 quilos.

La Fundacio CRAM disposa del Centre de Recuperació d’Animals Marins, ubicat a l’antic Golf del Prat de Llobregat. Fa tractament de cetacis, tortugues i aus marines. Disposa de 18.000 metres quadrats que inclouen una clínica de recuperació, un edifici d’administració, personal i educació, un espai d’estudis postmortem  i diverses piscines i tancs  destinats al tractament dels exemplars arribats al centre i a la seva reintroducció al mar.

Font: CRAM

Fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here