El Premi Europeu AH -Architectural Heritage Intervention, ha concedit la menció especial New European Bauhaus al projecte de 34 habitatges de lloguer de protecció oficial, ubicats a la tercera i quarta planta de l’edifici del carrer del Pla, a Sant Feliu de Llobregat (a la fotografia), projectats pel despatx MIM-A, pels seus criteris de sostenibilitat i inclusivitat.

Aquesta promoció d’habitatges amb protecció oficial de lloguer es van construir gràcies a la reconversió d’aquestes plantes d’un edifici existent i que eren destinades inicialment a oficines, en habitatges d’1 i 2 habitacions.

Aquests immobles eren propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu, i dins del marc del Pla Local d’Habitatge, van ser cedits a l’IMPSOL, per tal que executés les obres de reconversió i gestionés el lloguer.

El Premi és una iniciativa biennal promoguda per la plataforma barcelonina AHI i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. En la seva sisena edició s’han presentat un total de 241 projectes, de despatxos d’arquitectura provinents de 28 països europeus, la xifra més alta mai aconseguida.

Un reconeixement europeu a la política d’habitatge de l’equip de govern sortint, format per En Comú Podem i ERC.

Font i Fotografia: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here