L’Associació d’Agències Espanyoles de Gestió de l’Energia (EnerAgen) ha atorgat el Premi EnerAgen 2023 a la millor iniciativa de sensibilització i difusió de transició energètica a l’espai de referència en transició energètica del Prat de Llobregat, la Casa de l’Energia. El jurat ha estat format per cinc professionals de l’àmbit públic i privat experts en el sector energètic .

Joan Herrera, Director d’Acció Ambiental i Energia de l’Ajuntament del Prat, i la cap municipal d’Energia, Susana Laredo, van recollir el Premi que va ser lliurat aquest dijous passat, 8 de juny, a Bilbao (a la fotografia).

El Premi reconeix la tasca de sensibilització i difusió de la transició energètica “per la seva àmplia labor divulgativa i formativa” a través de serveis d’atenció i assessorament sobre renovables, informació sobre estalvi i eficiència energètica, anàlisis de factures, rehabilitació energètica, etc. , i l’aula de l’energia, amb els tallers presencials per a particulars, escoles i ciutadania , i els recursos i consells que es difonen de forma proactiva.

Font i fotografia: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here