Les eleccions municipals del 28 de maig a Sant Esteve Sesrovires van donar el primer lloc a ERC: de fet, al costat de Sant Andreu de la Barca, va ser un dels dos municipis on els republicans van aconseguir guanyar. Però va ser una victòria molt ajustada: ERC va arribar al 27’95% dels vots i 5 regidories; el PSC amb el 26’11 % també va obtenir 5 regidors. I en tercer lloc va quedar ARAses, el partit de l’exalcade socialista Joan Galceran, amb l’11’53 % i 2 regidors. El PSC ha guanyat un regidor i ARAses un altre en relació al 2019.

No ha trigat gaire en fer-se públic que PSC i ARAses , que ja governaven plegats, reeditaven el pacte de govern. Sumen 7 regidories que els hi atorguen la majoria absoluta.

En virtut del pacte signat aquesta setmana (a la fotografia), Enric Carbonell, del PSC, tornarà a ser alcalde de Sant Esteve i Joan Galceran, càrrec de confiança del PSC a la Diputació de Barcelona i exalcalde socialista del municipi, serà el primer tinent d’alcalde.

El grup municipal d’ERC ha lamentat que “no s’hagi assolit un acord per governar junts entre les dues forces més votades” ( ERC i PSC)

Font i fotografia: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here