L’assassinat d’una dona a mans de la seva parella, la matinada de diumenge, a Cornellà de Llobregat, de la que elBaix.cat ja va informar, ha provocat una gran indignació a la ciutat.

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament, va determinar la suspensió immediata de tots els actes de la Festa Major que acabava el mateix diumenge, 11 de juny. Es van convocar tres dies de dol ( 11, 12 i 13 de juny) i una concentració cívica el diumenge a les 7 de la tarda, que va tenir una resposta massiva de la ciutadania, amb prop de 6.000 persones que van omplir la Plaça Catalunya (a la fotografia). El darrer dia de Festa Major de Corpus incloïa alguns del plats forts de la programació com el Ball de Colofó de l’Àliga o el Concert “Los 40 Pop Cornellà 2023” amb l’actuació de Nil Moliner i Alfred García; el santfeliuenc i el pratenc van participar a la concentració de protesta.

En una roda de premsa convocada a la 1 del migdia, l’alcalde la ciutat, Antonio Balmón, va afirmar: “Avui és un dia dur  i trist per a una ciutat que s’ha vist enterbolida pel fang de la barbàrie masclista”.

L’alcalde va informar que la patrulla que va actuar en el cas “és la que actua de forma habitual en la ciutat en aquests casos, formada per membres de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’esquadra”.

Durant les darreres hores han transcendit nous detalls de l’assassinat, com que la filla de la parella, de dos anys d’edat, va poder ser testimoni de la mort de la seva mare, de 39 anys, i que els veïns que van acudir al domicili on van passar els fets van retenir el presumpte autor del feminicidi fins l’arribada de la policia.

Font: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Fotografia: CCMA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here