El primer equip masculí del Club Natació Sant Feliu (a la fotografia) va guanyar el passat dia 3 de juny els play off d’ascens a la Divisió d’Honor de Waterpolo, proclamant-se campió de la Lliga regular (grup A), després de derrotar al CN Premià en els dos partits en que es van enfrontar.

El CN Sant Feliu competirà, doncs, la propera temporada contra rivals molt poderosos en la màxima competició estatal de waterpolo.

Ara es planteja, però, un problema greu: el CN Sant Feliu no podrà disputar els partits a casa seva perquè la piscina del Complex no té les dimensions que la Divisió d’Honor exigeix. Una possibilitat és jugar aquests partits a les instal·lacions del CN Molins de Rei. Un repte per al nou equip de govern municipal que ha pres possessió aquest dissabte, 17 de juny. El CNSF adverteix que “Sant Feliu necessita una instal.lació esportiva que doni cobertura a totes les necessitats actuals i futures de la ciutat, però no tan sols en el sentit estricte de l’esport federat, sinó en la seva dimensió completa de l’activitat física en general”.

El CN Sant Feliu tindrà la temporada que ve els dos equips absoluts a les respectives Divisions d’Honor.

Font i fotografia: CNSF

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here