L’Ajuntament de Cervelló en un comunicat sota el títol “Anem a concursar al Grand Prix de TVE” explica que el municipi ha estat seleccionat “per representar Catalunya en la tornada del concurs a la televisió aquest estiu”.

Segons el consistori, “hi ha més d’un centenar d’inscripcions” de ciutadans i ciutadanes de Cervelló per a participar en el concurs o assistir-hi de públic.

Cervelló competirà amb 7 pobles més de tot l’Estat espanyol d’entre 5.000 i 10.000 habitants: Aguilar de Campoo ( Palència), Alfacar ( Granada) , Brión ( A Coruña), Colmenarejo ( Madrid), Los Montesinos (Alacant), Tineo ( Astúries) i Yepes (Toledo).

El Grand Prix és un programa familiar que torna a la televisió després d’una absència de 18 anys; comptarà de nou amb Ramón García (a la fotografia) com a presentador i l’acompanyament de l’actriu Michelle Calvó i de la creadora de continguts Cristini. Encara no hi ha data per a l’estrena en La 1 de TVE però serà aquest estiu.

Cervelló, representarà, doncs, segons l’Ajuntament, Catalunya, en un concurs divertit però on es mourà en la fina línia que separa la promoció del municipi del ridícul i els tòpics sobre el pobles petits.

Font: Ajuntament de Cervelló

Fotografia: Marca

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here