L’Hospitalet Atletisme acollirà aquest proper cap de setmana el Campionat de Catalunya absolut d’atletisme a les pistes de L’Hospitalet Nord

Ahir es va fer la presentació del campionat, al que van assistir la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, la senyora Mercè Rosich, el president de L’Hospitalet Atletisme, sr. Josep Maria Piqueras i el tinent d’alcalde de l’àrea de servei a les persones de L’Hospitalet, el sr. David Quirós.

Tots tres van voler fer èmfasi en el fet que un campionat tan important arribi a la ciutat de L’Hospitalet.

Mercè Rosich va explicar que “és un moment molt important per l’atletisme i hem escollit l’Hospitalet perquè té una pista adequada, amb una graderia òptima pel públic i amb tots els requisits per poder viure un gran espectacle”.

Per la seva banda, el president Josep Maria Piqueras va relatar que “és un moment dolç de la institució, aquest any fem 30 anys i ho hem volgut celebrar acollint aquest magnífic campionat que portarà als millors atletes catalans i catalanes a les nostres pistes”.

Finalment, el tinent d’alcalde, David Quirós, va assenyalar que “per la ciutat de L’Hospitalet és un esdeveniment molt important, donat que som una ciutat d’esport, on volem veure créixer els joves valors dia rere dia”.

Finalment, es van fer la foto de rigor amb el cartell oficial del Campionat. Aquesta prova es disputarà dissabte i diumenge a partir de les 18 h, totes dues jornades en horari de tarda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here