L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) renovarà l’asfalt d’alguns trams de les rondes, els caps de setmana del 8 i 9 i del 15 i 16 de juliol; fet que comportarà talls de la circulació en els trams afectats

El proper cap de setmana, entre les 22 h del dissabte i les 12 h del diumenge, les obres de pavimentació seran a la ronda Litoral (B-10), entre la sortida 26 i la sortida 27 sentit nus de la Trinitat i a l’enllaç de la C-58 amb la ronda de Dalt (B-20) pota nord, sentit Montgat. En la segona actuació, de les 22 h del dissabte 15 a les 12 h del diumenge 16, s’asfaltarà la ronda Litoral entre la sortida 27 i la 30, sentit nus de la Trinitat, i a la sortida 1 de la B-20, sentit Llobregat. L’AMB recomana l’ús de vies alternatives durant els treballs.

Les obres del cap de setmana del 8 i 9 de juliol, entre les 22 h del dissabte i les 12 h del diumenge, comportaran el tall de dos dels tres carrils de la ronda Litoral sentit nus de la Trinitat entre els punts quilomètrics 5 i 3,8. En aquesta fase quedaran tallades la sortida 26, a Sant Adrià de Besòs, i la sortida 27, a la C-31. El desviament previst serà per la sortida 30 (Bon Pastor), per canviar de sentit i  agafar la B-10 sentit Llobregat.

A l’enllaç de la C-58 a la B-20 (pota nord) direcció Montgat, es tallarà tota la circulació entre les 22 h del dissabte i les 12 h del diumenge. El desviament previst serà per la sortida 30 de la B-10, direcció Llobregat, per canviar de sentit.

Quant al cap de setmana del 15 i 16 de juliol, les obres comportaran un tall de dos dels tres carrils de la ronda Litoral sentit nus de la Trinitat, entre les 22 h del dissabte i les 12 h del diumenge, entre els punts quilomètrics 3,0 i 2,0. En aquesta fase quedaran habilitades totes les entrades i sortides de la ronda Litoral.

A la sortida 1 de la B-20 en sentit Llobregat, es tallarà la circulació durant el mateix horari. En aquesta actuació quedarà tallada la incorporació des de Trinitat Vella a la ronda de Dalt. El desviament previst serà per la sortida 2 de la B-20, direcció Llobregat.

Font: ACN (Agència Catalana de Notícies)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here