El cap de llista del PP al Congrés per Barcelona, Nacho Martín Blanco, va reivindicar ahir els populars des del Baix Llobregat, definint-los com els que poden “posar fi al mercadeig de drets” que creu que estan protagonitzant el PSOE i els partits independentistes; des de l’acte d’inici de la campanya electoral del 23-J dels populars, que es va celebrar aquest dijous al vespre a Castelldefels

“Els catalans que se senten espanyols han estat moneda de canvi aquests anys, el PSOE ha mercadejat amb els nostres drets; és una emergència nacional posar fi al mercadeig de drets del PSOE amb els nacionalistes”, va subratllar Martín Blanco al míting d’inici de la campanya, que es va celebrar a Castelldefels i que va ha comptar amb la presència del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo.

També va participar a l’acte el president del PPC, Alejandro Fernández, que va assegurar que el 23-J és “una oportunitat històrica”.

Fernández va denunciar que les altres formacions diguin que el PP “fa por” i va criticar que estiguin fent “una campanya de la por”. “Potser són espantadissos”, va ironitzar Fernández, que va insistir que els populars “no fan por”. “Us miro i no veig ni amenaces ni por, només il·lusió, ganes de millorar i créixer en concòrdia i respecte; no veig odi ni rancor, només respecte, honestedat i esforç”, va sentenciar.

Finalment, Alberto Núñez Feijóo, va reivindicar que vol ser “el president de tots els espanyols i també de tots els catalans”.

Feijóo també va ha dir que “no es conforma amb què el PP sigui una força testimonial” a Catalunya. “El partit no es donarà per satisfet fins que tingui la representació que mereix”, va remarcar, i va assegurar que el model que vol replicar és el de Castelldefels o a Badalona, on Xavier Garcia Albiol ha aconseguit majoria absoluta. “És possible tenir un govern alternatiu al de la Generalitat”, va afirmar.

Segons Feijóo, “és possible també ser clau per a la governabilitat a Catalunya”, com ha passat amb la investidura de Jaume Collboni (PSC) a Barcelona. “Estem en el bon camí i continuarem fins al final”, va assegurar.

El líder del PP va insistir que Catalunya “necessita un govern que parli als catalans que voten a l’independentisme i als que voten al constitucionalisme” i va denunciar que actualment “Espanya té un govern que només parla als catalans que voten a l’independentisme”.

“Vull que els catalans se sentin còmodes en la nació en la qual porten 500 anys. Tinc el compromís d’unir els catalans” i tornar a “parlar de com s’empren els diners dels catalans de forma eficient i no de com es despenalitza la malversació”, va dir.

Indult a Puigdemont

Feijóo també va fer referència a les declaracions de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont sobre la proposta que li hauria fet el PSOE d’indultar-lo si tornava i passava un temps a la presó. Segons el líder del PP, deixa en evidència una nova “mentida sanchista”.

El president del PP va lamentar que sigui “molt més creïble” la versió que dona Puigdemont perquè almenys “no menteix” mentre que Sánchez “va prometre als ciutadans que tornaria a portar a Puigdemont” i “ara resulta que el que va prometre és indultar-lo”.

 

Font: Agència Catalana de Notícies

Imatge: @PPCatalunya

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here