La programació inclou diverses propostes per a tothom i la celebració del 22é Concurs de Pintura Ràpida

Com cada any, aquesta localitat baixllobregatina s’ha engalanat per acollir la celebració de la Festa Major d’Estiu. Els dies grans de la festivitat seran des d’avui dia 7, fins al 10 de juliol, tot i que des de l’Ajuntament s’han organitzat propostes prèvies adreçades a tota la població.

Durant aquestes jornades, tothom podrà participar en propostes esportives, tradicionals, lúdiques i culturals, a més de sessions de música i ball i la celebració de la 22a edició del Concurs Local de Pintura Ràpida.

Programació

Tot i que s’han celebrat propostes per a tots els públics entre l’1 i el 6 de juliol, el gruix d’activitat de la Festa Major començarà a partir d’avui dia 7, amb esdeveniments com un torneig de tenis, la cercavila i el llançament dels Tres Trons d’inici de festa. Un cop el pregó doni per inaugurada la celebració aquest divendres, 7 de juliol, a partir de les 21.30 hores a la balconada de l’Ajuntament, es donarà pas a quatre dies d’actes pensats per a la canalla, dirigits a promoure l’esport, la cultura, la tradició, o organitzats amb la voluntat que grans i joves gaudeixin amb sessions de música i ball.

Al llarg d’aquestes jornades, la ciutadania també tindrà l’oportunitat de participar en trobades castelleres i en el recorregut del correfoc. D’altra banda, davant la situació de manca de pluges i el perill que aquest fet representa pel nostre entorn natural, no es durà a terme el tradicional castell de focs.

El 9 de juliol es desenvoluparà des de les 9 hores la sisena edició de la Pujada a l’Antena «La Quarantina», una prova esportiva a on es pot participar de franc, i per la qual cal inscriure’s enviant un correu a esports@palleja.cat (indicant nom i cognoms, data de naixement, DNI i adreça electrònica de contacte).

Concurs de Pintura Ràpida

Pel que fa a l’impuls a la creació artística, l’Ajuntament engega enguany la 22a convocatòria del Concurs de Pintura Ràpida, al qual s’hauran de presentar obres que estiguin relacionades amb els indrets de la nostra vila.

La inscripció i el timbratge dels quadres serà el 9 de juliol, de 8 a 10 hores, al Castell de Pallejà, a on les peces també es podran entregar, sense signar, fins a les 14 hores. S’estableixen diverses categories de participació, així com premis econòmics que es lliuraran als primers i segons premis, i als accèssits. A més, totes les propostes seran exposades del 9 al 21 de juliol al castell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here