Viladecans The Style Outlets ha signat un acord de col·laboració amb Netmentora Catalunya, entitat sense ànim de lucre i membre de la xarxa més gran europea de mentoring per a startups, amb l’objectiu de treballar junts amb el suport als emprenedors, contribuint així a la creació d’ocupació i desenvolupament econòmic

Amb aquest acord, Viladecans The Style Outlets brindarà el seu coneixement i experiència als nous emprenedors de la xarxa per a acompanyar-los en el desenvolupament i consolidació del seu projecte, amb la possibilitat, a més, d’ajudar-los a potenciar la visibilitat de la seva marca i oferir al públic la seva proposta de valor mitjançant la cessió d’espais en el mateix centre.

Com a primer fruit d’aquesta col·laboració, dos startups de la xarxa -Kibus Petcare, creadora d’un innovador sistema de nutrició canina, i Cafide, una marca d’accessoris d’alta qualitat i sostenibles, també per a gossos- han gaudit d’espais a Viladecans The Style Outlets, on han exposat i donat a conèixer els seus productes el dissabte 15 de juliol, coincidint amb la celebració del “Dog Shelter”, un esdeveniment organitzat pel Viladecans The Style Outlets l’objectiu del qual és la conscienciació contra l’abandonament de mascotes durant la temporada d’estiu.

L’acord amb Netmentora Catalunya s’emmarca en el Projecte Impulsa, una iniciativa desenvolupada per NEINVER, multinacional espanyola propietària i gestora dels centres The Style Outlets, que té com a objectiu donar suport i donar visibilitat al teixit empresarial de les zones en les quals opera. Així mateix, com a part d’IMPULSA, Viladecans The Style Outlets dona suport de forma destacada el programa Talent a les Aules, dirigit a descobrir talent jove i fomentar la cultura emprenedora entre els estudiants de secundària dels municipis de Gavà i Viladecans, i organitza fires de treball per a fomentar l’ocupació local, entre altres accions.

Sobre Viladecans The Style Outlets

Viladecans The Style Outlets és l’únic centre outlet dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, amb excel·lents comunicacions amb la ciutat i l’aeroport del Prat. En una superfície de 19.800m2, compta amb més de 80 primeres marques catalanes, espanyoles i internacionals de moda, complements, calçat, esport i llar, a més d’una variada oferta de restauració i serveis com a personal shopper gratuït, consigna de bosses i equipatges, sala de lactància, punt d’informació turística o taulell TAX Free, entre altres.

El centre de Viladecans pertany a The Style Outlets, marca d’outlets líder a Espanya amb 5 centres, més de 350 botigues i 87.000 m2 de superfície comercial. Situats a Madrid (San Sebastián de los Reyes, Las Rozas i Getafe), Barcelona (Viladecans) i Coruña (A Coruña), ofereixen primeres marques nacionals i internacionals amb descomptes mínims garantits del 30% durant tot l’any que, en temporades de descomptes addicionals, poden arribar fins al 80%.

The Style Outlets és present a Itàlia, Alemanya, França, Holanda i Espanya amb 11 centres en total, prop de 1.700 botigues i més de 800 marques nacionals i internacionals. Els centres The Style Outlets són gestionats per la multinacional espanyola NEINVER, companyia líder en gestió de centres outlet a Espanya i Polònia i segona a Europa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here