L’equip liderat pels germans Buyer, els gavanencs Javi i Eric, va vèncer en els penals shootout (4-4) (1-2)

Els xBuyer Team, són els nous vencedors de la Kings League. L’equip dels gavanencs germans Buyer va protagonitzar una final indescriptible. Javi i Eric, presidents i culés passionals, van derrotar en la gran final masculina a El Barrio d’Adri Contreras, qui no va poder revalidar el títol de la competició de Gerard Piqué.

Una final, amb fins a vuit gols en les dues parts, que es va decidir en un fatídic torn de penals (1-2) on els nervis i la tensió van jugar un paper fonamental atès que molts dels protagonistes van errar en els seus trets.

Roger Carbó, de xBuyer Team, es va erigir en el gran golejador (doblet) de la nit i va aconseguir a més l’MVP.  La victòria de xBuyer en la final també va suposar el segon títol de la Kings League per a Pablo Beguer, qui anteriorment va aixecar el trofeu en les files de El Barrio en el primer split de la competició.

La nit al Cívitas Metropolitano també va estar amenitzada per les actuacions d’Omar Montes, Carmina Hortes, Gazir, Blon, Aczino, Metxa, Nicky Nicole i Manuel Turizo, a més del xou del funambulista Nathan Paulin que va travessar el cel de l’estadi blanc-i-vermell.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here