Dallas és la cinquena destinació nord americana que estableix connexió directa amb el Prat, que se suma a Nova York, Filadèlfia, Chicago i Miami. També es busca ampliar les connexions asiàtiques amb el nou vol a Shenzhen

L’aeroport del Prat tancarà l’estiu amb 49 connexions intercontinentals, dues més que les 47 que tenia el 2019, malgrat no s’han recuperat encara tots els destins d’abans de la pandèmia, sobretot els asiàtics.

Aena confirma que les connexions amb aeroports americans són 21, les mateixes que abans de la pandèmia; les destinacions asiàtiques, incloses les de l’Orient Mitjà, són 11 (i seran 12 a finals de mes), encara lluny de les 15 del 2019; i a l’Àfrica les destinacions han augmentat d’11 a 16.

Barcelona – Dallas

L’aeroport del Prat inaugura una nova connexió EUA – Barcelona, amb el nou vol directe a Dallas, Texas. La nova ruta es posarà en marxa al juny del 2024 amb una freqüència diària.

Dallas és una destinació que el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona havia declarat reiteradament d’interès, a més un dels hubs més importants de l’aerolínia estatunidenca, American Airlines.

Barcelona – Shenzhen

A banda dels Estats Units, Àsia també és un dels mercats on l’aeroport del Prat treballa per ampliar connexions directes.

Precisament aquest 28 d’agost s’inaugura un nou vol directe entre Barcelona i la capital tecnològica xinesa de Shenzhen, i fa unes setmanes es va tornar a posar en marxa el vol directe entre Barcelona i Pequín, que opera Air China.

També es treballa per recuperar els vols directes amb Hong Kong, Shanghai, l’Iran i el Pakistan, que hi havia abans de la pandèmia.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here