La 78a edició de La Vuelta es desenvoluparà per etapes entre el 26 d’agost i el 17 de setembre de 2023, amb inici a la ciutat de Barcelona i final a Madrid. El recorregut consta de 21 etapes sobre una distància total de 3.169,9 km i hi participaran un total de 22 equips

La segona etapa de la Volta Ciclista a Espanya passarà per diverses localitats del Baix Llobregat el diumenge 27 d’agost a partir de les 16h, en una etapa de 182 km que començarà a Mataró i acabarà a Barcelona.

Els participants entraran a la comarca per Olesa de Montserrat, aproximadament a les 16h:15h; i seguiran per Sant Andreu de la Barca, Pallejà i Molins de Rei per la N-340, entrant a Sant Feliu pel carrer de Laureà Miró.

Des del carrer del Pla de Sant Feliu, faran una gir a l’esquerra per continuar el seu trajecte cap a Sant Joan Despí, per arribar posteriorment a Cornellà i sortir cap a Barcelona creuant per Hospitalet.

Per garantir la seguretat viària i el correcte desenvolupament d’aquest esdeveniment esportiu, s’implementaran un talls temporals de trànsit a diversos punts del recorregut, entre les 16 i les 17.30 h. Durant aquest període, es restringirà l’accés de vehicles a la via, incloent els aparcaments situats en el seu recorregut. S’estima que el grup ciclista passarà per Sant Feliu aproximadament entre les 16.40 i les 17.05 h. Ja que es tracta dels 30 quilòmetres finals de l’etapa, existeix la possibilitat que alguns ciclistes protagonitzin una escapada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here