La FCF ha tornat a confiar en Martorell per la pròxima Copa Catalunya de futbol sala. Després de la Festa del Futbol Català, la localitat tornarà a ser l’epicentre de l’esport amb les fases finals d’una competició que il·lusiona

El 25 d’agost es jugaran les semifinals masculines: Sala 5 Martorell-Industrias Santa Coloma (18.30h) i FC Cerdanyola del Vallès-Barça (21.00h). La final masculina serà a les 12:45, abans de la femenina que disputaran AECS L’Hospitalet i AE Les Corts Ubae (15.15h).

En cerca dels nous campions de Catalunya, un curs més, la celebració de la fase final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de futbol sala servirà per donar el tret de sortida a la nova temporada 2023-2024. És la segona ocasió en la qual se celebra aquest campionat a Martorell.

Prèviament, aquest torneig s’havia jugat a Santa Coloma de Gramanet, Manresa, Barcelona i Sabadell.

El Sala 5, amb la il·lusió pels núvols

El duel de semifinals contra Industrias Santa Coloma, equip de Divisió d’Honor, deixa als martorellencs amb l’anhel de donar la sorpresa. El premi pot ser espectacular: jugar la gran final a casa contra, possiblement, el FC Barcelona. “Disputar per segon any consecutiu aquesta final a 4 és un gran pas. Que es jugui a Martorell és doble motivació. Portem dues setmanes amb dobles sessions molts dies, jo crec que podrem competir a Industrias. Seria una gran notícia pel club i per la ciutat, a més sabent es que retransmet per Esport 3”, asssegurava Xavi Torres.

Tot i no haver de preparar res com a club, el president de l’entitat també xerrava sobre ser amfitrió: “Tot ho organitza la FCF, però tenim una responsabilitat, per jugar a casa. Esperem que hi hagi molta difusió del partit i que vingui molta gent. Tant de bo que el públic de Martorell pugui gaudir del futbol sala aquest any,  esperem donar moltes alegries i tirar endavant el projecte”, finalitzava Torres.

El conjunt d’Adri Sánchez va començar la preparació de la millor manera: l’equip va guanyar el seu primer partit de pretemporada 2-0 al Mataró. La creu en l’àmbit esportiu la va donar el CF Martorell. Van caure el passat diumenge contra el Badalona 1-3 al torneig Josep Ramon Vigueras.

Font: Ajuntament de Martorell (martorelldigital)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here