Una de les conseqüències dels mals resultats d’ERC a les darreres eleccions generals del 23 de juliol va ser, tal com va informar elBaix.cat, la no reelecció del fins llavors diputat de la federació d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet, Joan Capdevila (a la fotografia), que teòricament ocupava un lloc d’elecció segura a la llista per la circumscripció de Barcelona.

Ara ha transcendit que el Govern ha volgut compensar Capdevila nomenant-lo aquest proper dimarts nou delegat de la Generalitat a Madrid. El càrrec estava vacant des que l’anterior delegada, Ester Capella, va ser designada Consellera de Territori el passat mes de juny.

Joan Capdevila, nascut a Martorell l’any 1965, independent, procedeix d’Unió Democràtica de Catalunya, el partit de Josep Antoni Duran i Lleida. Capdevila era diputat al Congrés des de 2016 i la seva no reelecció va causar un profund malestar en l’organització d’ERC a la comarca, que el considerava el seu representant al Parlament espanyol.

Fotografia: ERC

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here