L’ex president socialista del Consell Comarcal del Baix Llobregat i ex secretari general de la UGT de la comarca, José Luis Morlanes (a la fotografia), viu una situació complicada.

L’Ajuntament de Tarragona, governat pel PSC, personat com acusació particular en el cas de l’accident del 14 de gener de 2020 que va tenir lloc a l’empresa IQOXE, en el que van morir tres persones, demana 25 anys de presó per a la cúpula directiva de l’empresa i una multa de 9 milions d’euros.

En l’escrit presentat davant el jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona , l’Ajuntament de la ciutat demana en concret per a José Luis Morlanes, llavors director de la companyia, una pena de 10 anys de presó. Tots els màxims responsables d’IQOXE estan acusats d’un delicte contra la seguretat industrial, d’homicidi imprudent greu i d’estralls.

José Luis Morlanes, va passar en pocs anys de sindicalista, regidor socialista de Cornellà i president del Consell Comarcal del Baix Llobregat a directiu del RCD Espanyol i a empresari.

Fotografia: El Español

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here