El Centre Cívic Soledat Sans i Serafini, ubicat al carrer Maria Montessori, número 2, de Sant Just Desvern, acollirà des del 5 de setembre al dia 30 del mateix mes, l’exposició “De quin color és una vida multicolor?” de Jaume Funes (a la fotografia).

La filosofia de l’obra de Funes es pot resumir en la frase “Construir salut mental i pintar felicitats”. Segons la presentació de l’exposició, “es tracta de tenir temps per recordar que les vides són barreges de molts colors, que la realitat és la suma de malestars i benestars, que contemplar un quadre ha de servir per descobrir felicitats producte de les llums tamisades i no dels desitjos monocromàtics imposats pel mercat”.

Jaume Funes i Artiaga, veí de Cornellà, és una de les personalitats més destacades del Baix Llobregat. És psicòleg, educador i periodista, i autor de nombrosos llibres.

La inauguració de la mostra tindrà lloc el dimarts 5 de setembre a les 7 del vespre. Es podrà visitar de dimarts a dissabte de 9 a 13 hores i de dilluns a divendres  de 16 a 19 hores.

Fotografia: Vilaweb

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here