Cap de setmana positiu per a Pepe Arqué al Memorial Alfonso Saiz. El pilot de Martorell va patir les inclemències del temps, especialment a la seva ronda classificatòria, però va aconseguir superar tots els esculls per acabar en tercera posició a Miranda d’Ebro. El martorellenc continua a la segona posició de la classificació general de Car Cross, darrere de David Masoliver -en segon lloc- i del guanyador Iván Piña

“Ha estat un cap de setmana complicat i satisfactori alhora. En els entrenaments vam patir perquè ens va tocar sortir després que plogués en el nostre grup i tots els altres van anar trobant el circuit més sec. Això va fer que als entrenaments aconseguíssim una mala posició i ens toqués remuntar. Vam sortir de la primera classificatòria a la novena posició i vam remuntar fins a sisena. A la segona des de sisena vam arribar a la segona i a la tercera vam arribar a primera posició sortint des de la segona”, assegurava Arqué.

Els bons resultats a cada classificatòria, doncs, van fer que Arqué progressés a la gran final. El planning va ser clau per finalitzar la jornada en una gran posició: “Vam sortir des de cinquena posició a la final A i amb una bona sortia i estratègia ens va assegurar la tercera posició i uns importants punts de cara al campionat. Ens mantenim segons a la classificació general i ampliem distància amb el tercer, així que a per la següent”.

Pepe Arqué, amb l’Escuderia Mollerussa, tractarà de retallar distàncies amb Iván Piña, qui podria ser campió a la prova de Catalunya. L’Automòbil Club Mirandés, a més, va voler recordar Alfonso Saiz, qui va morir a finals de l’any passat, amb una placa a la torre 7 del circuit Antonio Vadillo, on habitualment exercia la seva funció de comissari de pista.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here