La socialista Gemma Rodríguez és l’actual alcaldessa de Collbató per a la legislatura 2023 – 2027, substituint l’anterior alcalde d’ERC, Miquel Solà

En aquesta legislatura, el PSC governa amb pacte amb Collbatots, formant un govern de 6 regidors i regidores i deixant ERC a l’oposició amb 3 regidors.

Ara, en el marc de la celebració de la Diada de Catalunya, ERC carrega contra el govern en un comunicat compartit a les seves xarxes socials, en el que denuncia que l’actual alcaldessa ha vetat la participació de les entitats sobiranistes a l’acte institucional de l’11 de setembre d’enguany.

Segons ERC l’alcaldessa hauria comunicat personalment a les seccions locals d’Òmnium Cultural i l’ANC, que no podrien participar com els darrers anys de l’acte institucional de la Diada.

Segons el partit independentista, això trenca amb la voluntat del ple municipal expressada en la seva adhesió a l’AMI (Associació de Municipis per la independència) i cataloguen de “censura” la decisió de l’alcaldessa.

Per aquest motiu, els republicans han anunciat que no assistiran a l’acte institucional sinó que participaran a l’acte alternatiu, convocat per les “entitats censurades”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here