Institucions, partits polítics i entitats participaran de a la tradicional ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova

L’Onze de Setembre, l’ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova tornarà a aplegar a Sant Boi representants de les principals institucions, partits polítics i entitats de Catalunya. La ciutat esdevindrà un cop més epicentre de la vida política i institucional del país.

La diada de Sant Boi tornarà a recordar l’esperit unitari de la diada de 1976, tot expressant novament el desig d’una Catalunya pròspera, acollidora i de tothom.

L’ofrena floral començarà a les 10.30 h a l’església de Sant Baldiri. Hi estan convidades les principals institucions de Catalunya, partits polítics i grups parlamentaris, sindicats, organitzacions empresarials i entitats de la societat civil, a més de la trentena d’ajuntaments del Baix Llobregat.

Hi han confirmat l’assistència la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra i Solà; la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà i la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, que faran l’ofrena conjuntament amb l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

A l’ofrena d’enguany, les entitats ciutadanes podran tornar a participar amb les autoritats. Abans de l’ofrena, hi haurà a l’exterior de l’església una ballada de Gegants. També està previst l’habitual acte d’hissada de la bandera catalana. L’entitat Aliments Solidaris Sant Boi, serà l’encarregada de lliurar la senyera amb motiu del seu 10è aniversari com a entitat social de la ciutat.

Programació de l’acte:

10 h Ballada de l’Àliga de la ciutat (pl. Mossèn Jaume Oliveras)

10.15 h Hissada de la bandera catalana (pl. Mossèn Jaume Oliveras). Interpretació, per part de l’orquestra de Cambra “A 4cordes” i les corals Renaixença i Pedres Blanques, del Cant de la Senyera mentre es procedeix a la hissada de la Bandera Catalana.

10.30 h Ofrena floral (església de Sant Baldiri)

11h Interpretació de l’himne de Catalunya, per L’Orquestra i les Corals

11.30 h Ballada de sardanes amb la Cobla Sabadell (plaça de l’Ajuntament)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here