La temporada 2023 del cicle ContraBaix ofereix una programació amb grans artistes internacionals i propostes locals de repercussió global

La temporada es va presentar amb Libérica de Manel Fortià el 3 de febrer; seguida de l’espectacle d’Albert Marquès i Keith LaMar per la lluita contra la pena de mort, Freedom First; després, l’únic concert del Javier Malosetti a Catalunya dins de la seva gira europea, amb totes les entrades exhaurides; l’elegància del duo de la Belén Bandera i Carla Motis amb Horacio Fumero com a convidat de luxe.

Ara, comença aquesta segona meitat de la temporada amb un sextet de llarga trajectòria als grans festivals: S.A.P South American Project.

Liderats pel trompetista argentí Guillermo Calliero, aquests sis músics amb una trajectòria amplíssima dins de l’espectre jazzístic català, espanyol i internacional, reuneixen el seu bagatge musical per a plasmar-lo en un projecte que porta el segell de la música sud-americana i el seu mestissatge amb el jazz. El tango, el candombe, la samba, la chacarera i la salsa són alguns dels seus ritmes, que conviden a gaudir d’un viatge jazzístic diferent.

ContraBaix és un cicle de música en directe que engloba diferents ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona i que al llarg de les seves 22 edicions ha organitzat més de 600 concerts. Es tracta d’un projecte musical enfocat al jazz i estils semblants com el blues i la fusió entre altres propostes contemporànies. L’objectiu és consolidar el cicle ContraBaix com a un agent actiu en la difusió i el suport a la música a Catalunya.

Les entrades son a la venda, des de 10 €, a través del portal d’Entrapolis al web de ContraBaix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here