Ja va visitar el Cornellà Creació el febrer de 2020, tot just abans de la pandèmia mundial. Des de llavors, tot ha canviat molt. Ignacio Ramonet torna al fòrum per analitzar la situació geopolítica actual

En la seva ponència el proper divendres, 15 de setembre a L’Auditori de Cornellà, aquest il.lustre pensador i un referent en comunicació, farà una radiografia del món actual.

Ramonet continua impartint classes a la Sorbona de París. Des de 1990 a 2008 va dirigir l’edició francesa de Le Monde Diplomàtique i després l’edició espanyola de la publicació. Cofundador de l’organització no governamental Media Match Global (Observatori Internacional dels Mitjans de Comunicació), i també fundador i president d’honor de l’organització ATTAC, és un dels promotors del Fòrum Social Mundial de Porto Alegre.

També és autor i coautor d’una vintena de llibres. “La Era del conspiracionismo. Trump, el culto a la mentira y el asalto al Capitolio” és l’últim publicat aquest mateix any 2023 on analitza els moviments d’insurrecció iniciats al Capitoli de Washington pels partidaris de Trump, o els més recents al Brasil.

Aquesta cita també serà molt especial perquè el Cornellà Fòrum tornarà a comptar amb la presència de la periodista i cap del suplement “Entender más” d’El Periódico de Catalunya, Marta López, en qualitat de presentadora.

L’acte s’iniciarà a les 13:30h amb un dinar per desprès donar pas a la ponència.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here