Nombroses escenes de la producció “El cuerpo en llamas”, que triomfa en aquests moments a la plataforma Netflix, es van rodar a exteriors i interiors de la ciutat · És una mostra més de l’atractiu de la ciutat per a les produccions audiovisuals

Castelldefels s’ha convertit de nou en el plató d’una de les sèries actuals d’èxit. Nombroses escenes de la producció “El cuerpo en llamas”, que triomfa hores d’ara a la plataforma Netflix, es van rodar a exteriors i interiors de la nostra ciutat (veure imatges adjuntes).

“El cuerpo en llamas”, protagonitzada per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez és una sèrie de ficció basada en el mediàtic cas del Crim de la Guàrdia Urbana. Corberó i Gutiérrez interpreten a Rosa Peral i Albert López, guàrdies urbans condemnats a 25 i 20 anys de presó respectivament per l’assassinat de Pedro Rodríguez (parella de Rosa Peral en el moment dels fets).

El rodatge de bona part de “El cuerpo en llamas” és una mostra més de l’atractiu de la ciutat baixllobregatina per a les produccions audiovisuals.

Castelldefels ofereix nombrosos atractius, compta amb fotogènics espais públics i gaudeix d’un excel·lent clima durant tot l’any. Aquestes característiques són conegudes també pels responsables de les localitzacions per a pel·lícules, sèries, anuncis i programes de televisió, que han convertit Castelldefels en un gran plató a l’aire lliure. Aquesta circumstància contribueix a la promoció de la ciutat a l’exterior, una qüestió que genera activitat econòmica en un municipi turístic i de serveis com és Castelldefels.

L’any 2011 es va crear la Castelldefels Film Comission, servei d’informació públic de l’Ajuntament de Castelldefels que dona suport al sector audiovisual, facilitant i agilitzant la informació i les accions necessàries per l’obtenció de rodatges.

Des d’aquell moment, Castelldefels passa a formar part també de la Catalunya Film Commission (CDF), un servei públic i gratuït de la Generalitat de Catalunya que està a disposició de les empreses del sector audiovisual amb la voluntat de promoure i facilitar els rodatges a tota Catalunya i d’estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i els serveis que se’n deriven a tot el territori.

Font: Ajuntament de Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here