La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona es troba en ple procés electoral per a renovar els seus òrgans de govern.

La seu de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Baix Llobregat, al carrer Laureà Miró, 350, de Sant Feliu de Llobregat, acull el col·legi electoral número 8, d’àmbit comarcal, que inclou tots els municipis del Baix Llobregat, amb l’excepció d’Olesa de Montserrat, que forma part de la Cambra de Terrassa. El període de votació per mitjans electrònics de forma remota comença aquest divendres, 15 de setembre, i s’allarga fins el dimarts, dia 19. Es pot votar des de les 9 del mati del 15 fins les 9 del dia 19. La votació per mitjans electrònics de forma presencial en el col·legi electoral tindrà lloc per a totes les cambres, el dia 20 de setembre, des de les 10 del matí a les 5 de la tarda sense interrupció.

El Ple de la Cambra es composa de 60 persones físiques o jurídiques: 52 vocalies elegides mitjançant sufragi lliure, igual, directe i secret entre tots els electors de la Cambra, classificades per grups i categories,  2 vocalies escollides entre les empreses amb major aportació econòmica i 6 vocalies elegides a proposta de les organitzacions territorials i intersectorials més representatives.

Es preveu una lluita aferrissada entre dues candidatures: la d’Eines de País-Un Pas Més, encapçalada per l’actual presidenta Mònica Roca, una llista independentista impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que va guanyar contra pronòstic les anteriors eleccions i que compta  amb suports polítics de l’entorn independentista com l’expressat per Pilar Rahola, i la candidatura  Va d’Empresa, més vinculada al món estrictament econòmic, pactada per Foment del Treball i la PIMEC, que encapçala l’empresari Josep Santacreu.

Fotografia: Cambra de Comerç de Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here