En plena ressaca de la Diada Nacional i enmig de les negociacions que podrien fer possible l’amnistia i la investidura de Pedro Sánchez amb el suport d’ERC i Junts, l’Assemblea Nacional Catalana de Molins de Rei organitza aquest divendres, 15 de setembre, a les 7 de la tarda, a  la Federació Obrera, la presentació del llibre “Molts i ningú” (a la fotografia), que comptarà amb la presència de l’autora, Clara Ponsatí. L’acte serà conduit per Pere Casas i compta amb la col·laboració de la llibreria Arola i Edicions La Campana, que ha editat l’obra.

Ponsatí “amb una evocació vivaç dels seus records familiars, converteix la narració del seu present, del seu passat i dels de la seva família, començant pels besavis, en un autoretrat personal i col·lectiu , i ret un homenatge a la manera d’entendre, construir i viure aquest país de diverses generacions a través de la feina, la política, l’escola, la cultura i la llengua”.

L’acte adquireix un significat especial davant la possibilitat cada vegada més evident que l’ANC impulsi una llista cívica, una quarta candidatura independentista, a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, tal com va anunciar la presidenta de l’entitat Dolors Feliu, en el seu discurs de la Diada. Clara Ponsatí, tot i ser encara eurodiputada de Junts, és un dels noms que ha sonat per encapçalar aquesta llista, si la seva situació legal ho permet. Actualment, Ponsatí, que resideix a Escòcia, es pot moure lliurament per Catalunya gràcies a la reforma del Codi Penal aprovada durant l’anterior legislatura: està pendent de judici per un presumpte delicte de desobediència que no comporta presó.

Fotografia: Clara Ponsatí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here