Aquest dimecres , 20 de setembre, a les 7 de la tarda, la Biblioteca El Molí, de Molins de Rei, acull la presentació del llibre d’Andreu Claret (a la fotografia), “París érem nosaltres” (Columna, 2023).

L’acte ha estat organitzat pel Club de lectura COCOS, de CCOO, i serà presentat pel professor d’Història, Carles Martínez. Col·laboren en l’acte l’Ajuntament de Molins de Rei, la Fundació Cipriano García, l’editorial Columna i la mateixa biblioteca El Molí.

Claret ha guanyat amb aquest llibre el Premi Ramon Llull 2023. La novel·la narra l’extraordinària vida d’un exiliat fill de rabassaires que s’enamora d’una joveníssima catalana que també s’ha refugiat a França durant la Segona Guerra Mundial.

Andreu Claret és periodista i escriptor. Va participar en la lluita contra la dictadura franquista com a membre del PSUC. Ha dirigit diverses institucions dedicades al diàleg en l’àmbit mediterrani, com l’Institut Català de la Mediterrània o la Fundació Euromediterrània Anna Lindh. Entre les seves obres destaquen El secret del brigadista (2008), Venjança ( 2017) El cònsol de Barcelona (2019) o La caiguda de Barcelona (2021), publicades totes a Columna.

Font: COCOS

Fotografia: Onda Cero

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here