Ja hi ha data per a la celebració de la Marxa del Garraf. Serà el pròxim 5 de novembre i les inscripcions per participar-hi ja s’han obert

L’esdeveniment, organitzat per la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME), sumarà la seva edició número XXVIII i presenta dues distàncies. La llarga, que són gairebé 46 quilòmetres, i la curta, que són uns 23 quilòmetres.

La Marxa, que manté els itineraris de l’any passat i també els punts dels avituallaments, forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació Catalana d’Excursionisme, raó per la qual són moltes les persones que venen d’arreu del territori per tal de superar el repte i sumar punts al seu còmput personal.

Des de l’UME recorden que la Marxa del Garraf “no és una cursa, de fet no hi ha cap control del temps tot i que el donem a títol informatiu. La gent pot anar caminant o corrent, però no és una prova competitiva, el nostre objectiu és gaudir de la natura, adonar-se de com està la natura, i fer-ho en grup. Córrer és més una activitat individual, encara que la facis en grup, però aquí la idea és anar caminant i xerrant”.

La mitjana per fer el recorregut llarg és d’unes 8 o 9 hores, tot i que “l’últim dels marxadors arriba sempre a les 12 hores de començar, tenim un grup d’escombres que va recollint i que va darrere de l’últim marxador”.

La sortida i l’arribada es farà a la plaça de Jaume Balmes. La sortida es farà de manera esglaonada entre les 06.00 hores i les 06.30 hores, mentre que la sortida pel recorregut curt, que també serà esglaonada, tindrà lloc entre les 08.00 i les 08.30 hores.

Els organitzadors donen de temps per completar la distància curta fins a les 15.00 hores, tot i que “si algú arriba més tard, en aquest cas no passa res. En canvi, en la distància llarga sí que anem tancant els controls en un horari determinat perquè a les 19.00 hores es tanca”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here