El pròxim dimecres 18 d’octubre, a les 18.30 h, la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà acollirà una conversa amb l’escriptora i actriu Juana Dolores

L’acte, organitzat per l’Associació Tertúlia Literària Gavà, el conduiran Carles Monfort i Xavier Fernández, escriptors i activistes culturals de la ciutat.

Juana Dolores, nascuda al Prat de Llobregat el 1992, és una de les poetes més destacades de la nostra època. Guanyadora del Premi Amadeu Oller 2020, la qualitat literària de les obres publicades fins ara, com Bijuteria o Rèquiem Català. I si una nació desfilant per una catifa vermella; és indiscutible.

És també la creadora de l’espectacle Massa diva per a un moviment assembleari i de l’obra de videoart Limpieza, que va ser part de l’exposició virtual «confinART» de la Fundació Guillem Viladot.

Va ser també una de les impulsores de Poesia viral, un projecte artístic en línia amb voluntat de polititzar poèticament el malestar arran de la crisi provocada per la pandèmia de COVID-19.

A més, Juana Dolores és una columnista, dramaturga, actriu i artista visual compromesa amb la lluita contra el capitalisme i els moviment socials del seu entorn. I sí, també és la protagonista de la polèmica i viral entrevista amb Xavier Grasset a TV3, que l’ha convertit en focus de la ira d’alguns hiperventilats.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here