L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha donat resposta a les gestions de l’anterior equip de govern municipal i quatre mesos després de les eleccions del 28 de maig, que van comportar un canvi de majories a l’Ajuntament, ha fet arribar l’AMBici (a la fotografia)  a Sant Feliu de Llobregat.

L’AMBici ofereix una solució de mobilitat sostenible i permet connexions tant intraurbanes com interurbanes, afavorint un model de transport saludable i respectuós amb el medi ambient.

De moment s’han posat en marxa tres parades: a l’estació de RENFE, a la rambla Marquesa Castellvell (davant el CAP Rambla) i al passeig Comte Vilardaga al barri de Mas Lluí. Properament, al llarg del mes d’octubre, n’hi haurà 12 en servei.

L’AMBici disposa de bicicletes 100 % elèctriques. Es pot descarregar l’app per utilitza-les i és possible obtenir un abonament per 25 euros/any.

Font i fotografia: AMB

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here