Moltes persones i grups del Baix Llobregat assistiran aquest dissabte, 21 d’octubre, a la manifestació “Aturem el genocidi a Palestina. Prou comerç d’armes amb Israel”. La mobilització unitària començarà a les 6 de la tarda als Jardinets de Gràcia de Barcelona.

Les entitats organitzadores convoquen la ciutadania contra la invasió i la massacre a que sotmet l’Estat d’Israel als més de 2 milions de palestins que viuen a Gaza.

En Comú Podem del Baix Llobregat ha designat com a punt de trobada el definit per Sumar- En Comú Podem al Passeig de Gràcia, davant la Casa SEAT. Els Comuns aportaran voluntaris i voluntàries al servei d’ordre. També CCOO del Baix Llobregat participarà a la manifestació.

Aquests dies s’estan celebrant manifestacions a moltes ciutats de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i dels països àrabs.

La situació que està patint Gaza, amb milers de morts, entre ells centenars de nens i nenes, ha tensat la política catalana. I la polèmica està arribant als ajuntaments, inclosos els del Baix Llobregat, en forma de mocions i posicionaments. Junts per Catalunya, a través de Xavier Trias, va arribar a demanar a l’Ajuntament de Barcelona que il·luminés la façana de la Casa de la Vila amb la bandera d’Israel. Junts també va presentar una moció al Parlament de Catalunya en suport a Israel que va retirar al cap d’unes hores.  Segons el diari Ara, “Sumar- En Comú Podem i la CUP defensen Palestina, ERC fa equilibris i la resta de partits donen suport a Israel”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here